MENU

De inkoop, dat komt wel goed dacht ik. Maar eenmaal aangekomen toch lastiger dan gedacht. Zoveel moois, wat zouden onze toekomstige klanten mooi vinden? Bij wie kopen we in, want je wil wel een betrouwbare leverancier. En de taalbarrière zorgde soms voor grappige momenten. We zijn trots op het assortiment dat we opgebouwd hebben en hopen dat we nog veel van deze trips kunnen maken, niet alleen naar Indonesië, maar ook naar andere landen om jullie keer op keer met de mooiste interieur accessoires te verrassen.

Regen en warmte
Voor de mensen die op Bali geweest zijn, ALTIJD HEET. Lekker, als je op vakantie bent, maar voor zaken doen toch wel een dingetje. Sta je dan, in een werkplaats zonder airconditioning met handen en voeten uit te leggen wat je wil. Niet te vergeten de gigantische regenbuien die we af en toe hadden, want ja, in februari was het regenseizoen nog in volle gang. Maar wat maakt het uit, op de scooter zonder poncho (want ja, Hollanders zijn niet van suiker), crossend over ondergelopen wegen. Doorweekt aankomen bij de volgende potentiele leverancier. Gelukkig kijken ze daar op het eiland niet raar van op, maar zorgde bij ons wel voor de nodige lachbuien.

Handgemaakt
Voor ons was het belangrijk om te zien hoe de producten gemaakt werden, onder welke omstandigheden de mensen werken, wat voor materialen ze gebruiken en wat de kwaliteit is. Heerlijk om een werkplaats in te lopen en de gedreven vakmensen de mooiste producten te zien maken.

Verscheping
Eén woord: stressvol. Zouden de producten goed aankomen? Worden ze goed ingepakt? Zou het op tijd zijn? Nee, Corona, wat nu? Gelukkig waren deze zorgen achteraf niet nodig geweest. Dankzij de hulp van onze contactpersoon van het verschepingsbedrijf in Bali en onze expediteur in Nederland liep alles op rolletjes. Wat een vet moment om op een vrachtwagen jouw container aan te zien komen en de container uit te pakken.

De laatste loodjes
Een maand geleden kwamen alle producten aan. De vrachtwagen kwam aanrijden en toen kon het uitpakken beginnen. Samen met mijn zusje de hele dag pakketten uitgepakt, af en toe kwam je dingen tegen waarvan ik niet eens meer zo goed wist dat ik die besteld had, maar zo leuk om alles weer terug te zien. Na het uitpakken de opslag ingericht, op deze manier kunnen we jullie bestellingen zo snel en efficient mogelijk verzenden.

De website moest ook nog afgemaakt worden, hiervoor het belangrijkste: de foto’s en de productomschrijvingen. Vorige week alles op de website gezet en nu dan eindelijk de volgende stap: Unlimited Living bekend maken bij iedereen die van reizen en interieur houdt!

MEER BERICHTEN

PRODUCT VAN DE MAAND – SEPTEMBER

En… het product van de maand september is geworden: Stenen Cirkel Hala!
Dit is één van onze persoonlijke favorieten. Waarom?

Product van de maand – Augustus

De peddels zijn gemaakt op Timor Island en worden nog steeds gebruikt door de lokale vissers. De motieven op de peddels hebben een speciale betekenis...

Beoordeeld met gemiddeld een 9+!