MENU

ONZE SHOP

Unlimited Living is een webshop met interieur accessoires vanuit Indonesië. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we onze collectie uitbreiden met accessoires vanuit vele andere landen (unlimited destinations).

Mijn moeder (Mireille) en ik (Kim) runnen samen het bedrijf. Met onze passie voor ondernemen en reizen kwam het idee voor Unlimited Living terwijl ik een half jaar op Bali woonde. Je kent het wel, tijdens het reizen zie je zoveel mooie spullen maar je koffer of backpack is te klein om al dit moois mee te nemen.

Dit was het uitgangspunt dat wij hadden: “Hoe mooi zou het zijn om een deel van deze pareltjes in Nederland aan te bieden?” Onze collectie zal telkens wisselen met andere producten en andere landen. Alleen de favoriete producten zullen terugkomen in het assortiment.

Afgelopen februari zijn we naar Indonesië gegaan om onze eerste collectie in te kopen, nu zijn we eindelijk online en zijn dan ook super trots op wat we op unlimitedliving.nl aanbieden! We kiezen er bewust voor om de inkoop zelf te doen, we willen zien hoe de producten gemaakt worden, welke materialen ervoor gebruikt worden en om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om een sterke band op te bouwen met onze leveranciers, op deze manier houden we de lijntjes kort en kunnen zij niet alleen iets voor ons betekenen, maar wij ook voor hen.

Vragen? Neem contact met ons op of bekijk de pagina met veelgestelde vragen.

De inkoop

Voor ons is de inkoop erg belangrijk, we willen graag een band opbouwen met onze leveranciers en zien hoe onze producten gemaakt worden. Meer over de inkoop in Bali vind je in deze blog.

De zomer in met unlimited living

De zomer staat voor de deur, daarom zetten we een aantal producten in het zonnetje.

Lees meer voor het hele artikel

Beoordeeld met gemiddeld een 9+!