MENU

Het is bijna zomer! Nu al kunnen we genieten van het fijne weer en de avonden die langer duren. Dit betekent dat we ook meer tijd in de tuin of op het balkon doorbrengen. Omdat veel mensen dit jaar niet op vakantie gaan is het leuk om een fijne sfeer in en rondom huis te creëren.

In onze collectie hebben we verschillende kaarsen die jouw tuin of balkon een oppepper geven. Neem bijvoorbeeld onze kleine bamboekaarsen verkrijgbaar in de kleuren naturel en whitewash, deze zijn perfect voor op het balkon of op de tuintafel, deze kaarsen bestaan uit een set van 3 en zijn 30, 25 en 20 cm hoog. Doordat de kaarsen gemaakt zijn van bamboe stralen ze rust uit en zullen ze in geen een tuin misstaan!

Heb je een grotere tuin neem dan een kijkje bij de grote bamboekaarsen in naturel en whitewash, deze kaarsen bestaan uit een set van 3 en zijn 90, 70 en 50 cm hoog. Voor wat extra sfeer steek je deze kaarsen ’s avonds aan. Vooral met groen of bloemen op de achtergrond, dus bijvoorbeeld bij een border, geven deze een speciaal effect. Om nog langer van deze kaarsen te kunnen genieten zullen we binnenkort ook een navulling aanbieden.

Wil je de avond compleet maken met een heerlijke borrel? Dan hebben wij de perfecte schaaltjes voor borrelnootjes, kaarsplanken en borrelplanken in verschillende soorten en maten. Deze producten zijn gemaakt van teakhout en het hout dat hiervoor gebruikt wordt is van legale houtkap. Doordat teakhout een harde houtsoort is gaat het super lang mee. Wanneer je de houten planken en het servies twee keer per jaar behandeld met olie of houtpoets zal het altijd blijven stralen.

Kies jij voor een Unlimited Living product in je tuin? Vergeet dan zeker niet dit te delen op social media door @unlimitedliving.nl te taggen.

MEER BERICHTEN

PRODUCT VAN DE MAAND – SEPTEMBER

En… het product van de maand september is geworden: Stenen Cirkel Hala!
Dit is één van onze persoonlijke favorieten. Waarom?

Product van de maand – Augustus

De peddels zijn gemaakt op Timor Island en worden nog steeds gebruikt door de lokale vissers. De motieven op de peddels hebben een speciale betekenis...

Beoordeeld met gemiddeld een 9+!